Terug naar het aanbod

Individuele begeleiding en schoolgesprekken


Waarom?

Je kind is uitzonderlijk hoogbegaafd (denk je). En nu? Een uitzonderlijk hoogbegaafd kind opvoeden is het vaak alleen uitzoeken, onbegane paden bewandelen en zeer creatief denken in het schoolse en opvoedkundig pad. Talentvol wil ouders, kind en school hierbij ondersteunen, want iedereen die betrokken is bij het grootbrengen van dit kind weet soms niet meer hoe het aan te pakken, wil soms eens horen of ze nu eigenlijk wel goed bezig zijn.

Wat?

Ouders: Voor ouders bieden we individuele gesprekken aan. We bekijken het pad dat jullie al doorlopen hebben en kijken wat jullie en je kind nodig hebben. Regelmatige opvolggesprekken zijn mogelijk.

School: Een hoogbegaafd kind is vaak geholpen bij een versnelling, verrijking. Voor uitzonderlijk hoogbegaafde kinderen is dit meestal niet voldoende. Outside the box denken en sàmen met school in het traject stappen is heel belangrijk. Samen geraak je verder. Daarom houden we regelmatig schooltrajecten.

Kind/tiener: Kinderen en jongeren bieden we studiebegeleiding aan. Studeren loopt niet altijd van een leien dakje bij onze kinderen. Deze begeleidingen zijn ook vaak een plek waar even hun hart kunnen luchten en hun frustraties op tafel kunnen gooien.

Hoe inschrijven?

  • Meer informatie en inschrijvingen rechtstreeks via Els De Wit
  • Tarieven
    • Oudergesprekken en individuele begeleiding kind/jongeren: 65 EUR
    • School: 80 EUR
  • Voorlopig vinden alle gesprekken online plaats.Terug naar het aanbod